Milí zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na změnu otevírací doby. Prodejna bude otevřena od pondělí do pátku 9.00 - 12.00, 12.30 - 17.00. Sobota a neděle ZAVŘENO. Děkujeme za pochopení.

Kde si v Brně a okolí půjčit elektrokolo na víkend či dovolenou?

Pokud si alespoň na jednu z otázek odpovíte ANO, neváhejte nás kontaktovat!

  • Chcete si vyzkoušet, jak takové elektrokolo vůbec funguje?
  • Uvažujete o koupi elektrokola, ale nevíte přesně pro jaký typ se rozhodnout?
  • Vaši kamarádi jedou na cyklo dovolenou na elektrokolech a máte strach, že jim nebudete stačit?
  • Jedete s malými dětmi na cyklo výlet a bojíte se, že trasu s dítětem v sedačce, tažné tyči nebo vozíku neušlapete?
  • Trávíte většinu času v kanceláři či za volantem a rádi byste se k cyklistice vrátili a zase získali zpět kondici?
  • Chcete pro své zěměstnance vymyslet zajímavý víkendový teambuilding a strávit společný čas za nějaké hezké vyjížďce?

 

Půjčte si u nás elektrokolo!

 

Naše elektrokola v půjčovně jsou vždy před každým půjčením po celkovém servisu. Nestane se Vám tedy, že elektrokolo během jízdy nebude brzdit nebo špatně řadit. Elektrokola z naší půjčovny jsou záměrně osazeny různými systémy pohonu tak, abychom mohli vyhovět potřebám klientů různých fyzických zdatností i věku. Jsme schopni Vám zapůjčit vyloženě sportovní sjezdové celoodpružené elektrokolo na kterém si užijete zábavu v terénu nebo elektrokolo na kterém si užijete prodloužený víkend na cyklostezce podél Dunaje.Elektrokola máme v půjčovně osazena středovými pohony Bosch a Shimano zaručující vysokou míru spolehlivosti a komfortu během jízdy. Elektrokola v naší půjčovně jsou vždy po 2 letech provozu vyměněna za nová. V případě, že se rozhodnete do 30-ti dní od vrácení elektrokola o pořízení svého vlastního a zakoupíte jej u nás, tak Vám bude celé půjčovné odečteno z kupní ceny. Dále je možno si u nás zapůjčit i elektrokolo s pohonem Bosch na kterém je proveden CHIPTUNING/odstranění omezovače rychlosti na 25 km/h. Jste z Brna a nechce se Vám jet až k nám do Ivančic? V případě vypůjčení elektrokola na víc jak 5 dní Vám elektrokolo dopravíme na jednu z našich brněnských poboček, kde je možné i vrácení. Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme mnoho skvělých zážitků.

 


Náš tip: Nabídku modelů a ceník najdete v půjčovně elektrokol zde.

 

Hlavní výhody naší půjčovny.

  • Máme skvělé ceny.
  • Zázemí stabilního partnera (jsme víc jak 10 let na trhu).
  • Elektrokola jsou vždy ve 100% stavu.
  • Půjčujete si vždy nové modely (stáří elektrokola max. 2 roky).
  • Vyzkoušíte prémiové motory Bosch a Shimano.
  • Půjčovné ZDARMA (v případě koupě nového elektrokola do 30-ti dní).
  • Veškerou administrativu a rezervaci vyřešíme on-line.

 

Nová elektrokola GT Pantera a Force GT Bicycles :: jízdní kola GT Česká  republika

  

Některé reakce našich zákazníků:

Milada, 48 let, Brno.

Děkuji za zapůjčení elektrokola. Vše fungovalo naprosto skvěle. Konečně jsem po deseti letech vyrazila s manželem a naší partou na tradiční letní dovolenou podél Bodamského jezera. Zcela s přehledem jsem zvládla všechny plánované výlety. V průměru jsme urazili 50 km denně.

 

Radek, 55 let, Rosice u Brna

Vždy jsem byl odpůrce jízdy na elektrokole. Zpětně musím uznat, že staré známé pravidlo - nezažiješ,nevíš zde platí na 100%. Byl jsem celý život aktivní cyklista. Díky zdravotním komplikacím jsem se musel mého oblíbeného sportu na několik let vzdát. Po týdení dovolené na Šumavě s vypůjčeným elektrokolem mám již najeto více jak 2000 kilometrů na svém. Každému doporučuji vyzkoušet.

 

Ivan, 66 let, Ivančice

Kluci mi jednou půjčili na víkend elektrokolo na vyzkoušení. Prvních 20 kilometrů jsem se bál, že ovládání bude pro mě složité,ale opak byl pravdou. Jelikož jsem v důchodu,tak na elektrokole trávím v podstatě veškerý volný čas a díky velikému dojezdu mám projeté i široké okolí.

 

Honza,42 let, Brno

Provozuji autobusové zájezdy a několikrát ročně i cyklo zájezdy. Našim klientům nabízíme i možnost zapůjčení elektrokola v Ivančicích v prodejně Bike-ski-sport. Kola byla vždy v perfektním stavu a vše fungovalo naprosto bez problému. Určitě doporučuji!!

 

... a co Vy? Staňte se také našimi klienty a budere rádi, za každou recenzi.